Ingredienser:
600 g torskefilet/ hysefilet
2 1/2 ts salt
1 1/2 ss potetmel
1 dl melk
1 dl fløte
3 ss gressløk
4 egg
Framgangsmåte:
Det er svært viktig at alle råvarene er iskalde!
Skjær fisken i terninger og ha den i en food prosessor.
Kjør fisk og salt godt sammen til det blir en seig masse.
Tilsett potetmel og kjør godt sammen.
Spe i melk og fløte til en jevn farse. Tilsett finhakket gressløk.
Smak til med nykvernet sort pepper.
Form kakene med en spiseskje og stek dem ferdig på moderat temperatur i en stekepanne.
Server med kokte egg, kokte gulrøtter, stekt løk, bacon og kapers - og godt brød.
Skjær fisken i terninger og ha den i en food prosessor.
Kjør fisk og salt godt sammen til det blir en seig masse.
Tilsett potetmel og kjør godt sammen.
Spe i melk og fløte til en jevn farse. Tilsett finhakket gressløk.
Smak til med nykvernet sort pepper.
Form kakene med en spiseskje og stek dem ferdig på moderat temperatur i en stekepanne.
Server med kokte egg, kokte gulrøtter, stekt løk, bacon og kapers - og godt brød.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar