5 dl. fiskekraft / fiskebuljong evt. fiskefond
litt mat fløte
Crème fresh
200 gr. fiskefilet / små fiskesuppe boller
Her kan bruke div. fiske typer, alt etter smak
( Laks - torsk - sei - steinbitt )
1 gulerot
Litt sellerirot
Sjalottløk etter smak
Hvitløk
vår løk
Litt brokkoli
Blomkål
Chili etter smak
Gressløk
Skjær grønnsaker og løk opp i passende biter / strimler
Ha litt olje, gjerne kokos olje og fres grønnsakene blanke
Dette kan man sløyfe om ønskelig
Ha så fiskekraften og trekk til grønnsakene er møre
Ha så i mat fløte og crème fresh
Tilsett karri etter smak
Tilsett fiskestykker skåret i passende biter og fiskesuppe boller ( kan sløyfes )
Trekk fisken i noen få min.
Tilsett gjerne noen reker
Lykke til!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar