BAKT ØRRET

Bakt Ørret er en favoritt her hos oss.

Ørretfilet 
Tørk godt og plukk gjerne ut siste rest av ben med en pinsett.
Skjær i passe stykker
Krydre og salte etter smak.
Krydder til ovnsbakt fisk
Sitronpepper

Hav salt
Litt sitrondråper -eller  lime
Smør en ildfast form med meierismør / Kviteseid smør - olje /Cocosa olje (min favoritt )
Steketid på Ørret
Ca. 10- 13 min. avhengig av tykkelse på fisken





Tilbehør:
Vår løk
Chili

Franske poteter
Franske poteter er ganske små og har en meget god smak
Skjær i båter
Krydre etter smak
Legges ved fisken eller bakes for seg i egen form
Poetene stekes med fordel for seg selv, avhengig av hvordan man kutter de opp
Steketid: ca. 20- 25 min.

Grønnsaker
Gulrot
Brokkoli
Blomkål
Her kan man jo bruke det man lyster etter smak
Ha i samme form, eller trekkes for seg

Sett ovnen på 180 grader
Varmluft eller vanlig steking

Smakfull rett! :-)

Lykke til!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar